maandag 11 februari 2013

Van vreemden vrienden en klanten maken met online marketing: hoe doe je dat?


Van vreemden vrienden maken met online marketing

Met online marketing bouw je jouw marketing- en verkoopsysteem met een groter bereik en meer succes. De stappen die je daarbij doorloopt verschillen niet van het echte leven.
Wanneer je iemand ontmoet die je nog niet kent dan onderzoek je eerst of je elkaar leuk vindt. Ieder mens doet dat, bij het eerste handen schudden weet je eigenlijk al of iemand je aan staat of niet. Pas wanneer je ‘contact’ hebt, wanneer je iemand ‘leuk’ bent gaan vinden, ben je bereid verder te gaan met informatie delen, vragen stellen, advies vragen/geven etc. Dit proces vindt altijd plaats: in het echte leven, maar ook op het internet.

Vrienden worden klanten met online marketing

Pas wanneer de stap naar ‘vrienden’ is gemaakt, kun je nadenken over zaken doen. Btw: met vrienden bedoel ik dat op zakelijk terrein. Maar je herkent het zeker: je wilt pas zaken met iemand doen wanneer je iemand leuk vindt en ook vertrouwen hebt dat die persoon of dat bedrijf kan leveren wat  jij zoekt. Dit wordt ook wel de ‘gunfactor’ genoemd. Met online marketing werkt dat precies hetzelfde: je blog zet je in om van vreemden vrienden te maken. Je website ‘converteert’ die vrienden in klanten.


lees hier het hele artikel: Van vreemden vrienden en klanten maken met online marketing: hoe doe je dat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten